default-image

Τσιλογιάννης: Να ανακαλέσει τη δήλωσή του ο Μιχελογιαννάκης

Κρήτη
Τσιλογιάννης: Να ανακαλέσει τη δήλωσή του ο Μιχελογιαννάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να ανακαλέσει άμεσα τις δηλώσεις του περί «βαριδιών στο ΠΑΣΟΚ» καλεί το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Ανδρέας Τσιλογιάννης το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη σε γραπτή του δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μιχελογιαννάκης δήλωσε σε συνέντευξή του στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει αρκετά βαρίδια τα οποία, αν δε φύγουν, δε θα μπορέσει καν να συναινέσει (σ.σ. στην περίπτωση οικουμενικής), πόσω μάλλον να συγκυβερνήσει».

Στην ανακοίνωσή του, με την οποία απαιτεί ανάκληση της συγκεκριμένης δήλωσης από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσιλογιάννης αναφέρει τα εξής: «Θεωρώ πως το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν πρέπει να συμμετάσχει σε καμία κυβέρνηση με ακροδεξιά-ΑΝΕΛικά στοιχεία, αλλά και σε καμία κυβέρνηση που βουλευτές της είναι οι ίδιοι βαρίδια, για το πολιτικό σύστημα, κοροϊδεύοντας συνεχώς με τη συμπεριφορά τους τον ελληνικό λαό. Να θυμίσω, ονομαστικά, την περίπτωση του Ηρακλειώτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχελογιαννάκη, ο οποίος σε χθεσινή του συνέντευξη του σε αθηναϊκό site αναφέρει πως δε θα είχε πρόβλημα συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ αν προηγουμένως έφευγαν κάποια βαρίδια, αλλά και πως υπό προϋποθέσεις θα ψηφίσει το ασφαλιστικό.

Να μας πει όμως, πριν ψηφίσει το ασφαλιστικό, τους ακριβείς λόγους προσχώρησής του πρώτα στη ΔΗΜ.ΑΡ. και μετά στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε εκλεγεί πρώτα ως αναπληρωματικός με το ΠΑΣΟΚ και μετά με τη ΔΗΜ.ΑΡ. Κυρίως όμως, να μας πει πώς πείστηκε ο ίδιος για να πραγματοποιήσει την εκ νέου μεγάλη κωλοτούμπα του το καλοκαίρι του 2015 και πώς από το παρά ένα ΟΧΙ στο πρώτο αριστερό μνημόνιο ψήφισε JA σε όλα στο και ένα.

JaΝΝη ΜιχελοJΑννάκη, πρώην βαρίδι του ΠΑΣΟΚ, να ξεπλένεις το στόμα σου όταν αναφέρεσαι στο χώρο ο οποίος σε τίμησε και εξαιτίας του έγινες βουλευτής Ηρακλείου. Περιμένω απαντήσεις και από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, καθώς ΔΕ δέχομαι να αποκαλεί εκλεγμένος δημοκρατικά βουλευτής του βαρίδια οποιοδήποτε δημοκρατικό στη συνείδηση πολίτη, μιλώντας γενικά και αόριστα χωρίς στοιχεία.

Αν δε ζητήσει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου δημόσια συγνώμη στο δημοκρατικό κόσμο του Ηρακλείου αλλά και ανάκληση των συγκεκριμένων δηλώσεων του βουλευτή ΜιχελοJAννάκη, θεωρώ πως η ίδια τον καλύπτει και συνυπογράφει τις προσβλητικές για το δημοκρατικό λαό δηλώσεις. Περιμένω απαντήσεις από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου αλλά και ανάκληση των προσβλητικών χαρακτηρισμών από τον βουλευτή.

Ευτυχώς που η κυβερνητική πλειοψηφία διαθέτει 153 βουλευτές με χαρακτήρα μπετόν, οι οποίοι θα στηρίξουν με κάθε τρόπο το ασφαλιστικό.

Καλή Δημοκρατική Χρονιά!!!!

Τσιλογιάννης Ανδρέας, μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News