Ειδήσεις

Μιχελογιαννάκης: Θα δω το ασφαλιστικό και μετά θα αποφασίσω

Για το ασφαλιστικό και τη στάση που πρόκειται να κρατήσει μιλά σε συνέντευξή του σε κυριακάτικο φύλλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Σε συνέντευή του στην κυριακάτικη Kontranews παραδέχεται ότι «δεν μπορούμε να μη μιλάμε για μείωση», ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού, υπενθυμίζοντας όμως ότι «η αντοχή, η ανοχή και η υπομονή των Ελλήνων πολιτών είναι σε οριακό σημείο».

Σε ερώτηση για το ποια στάση θα κρατήσει και αν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό, εξηγεί ότι θα περιμένει να δει αν θα υιοθετηθούν κάποιες προτάσεις και εν συνεχεία θα αποφασίσει.

«Προσωπικά, έχω προτείνει αρκετές φορές τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν τόσο στο νομοσχέδιο του ασφαλιστικού, όσο και στο νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια… Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένω να δω αν υιοθετηθούν κάποιες προτάσεις και σε συνδυασμό με την αποτίμηση των περιοδειών που έκανα σε όλο το νομό Ηρακλείου, όπου συνομίλησα με πλήθος συμπολιτών μου, θα πράξω αναλόγως», τονίζει.

Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι «δε μιλάμε για συγκυβερνήσεις και οικουμενικές», παρά για συναίνεση, ενώ ειδικότερα για το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «έχει αρκετά βαρίδια τα οποία, αν δε φύγουν, δε θα μπορέσει καν να συναινέσει, πόσω μάλλον να συγκυβερνήσει».

Σχόλια