Ειδήσεις

Μήνυμα Γ. Κουράκη για το νέο έτος

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες" και πρώην δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης σε γραπτό μήνυμά του, εύχεται για το νέο έτος, υγεία και δύναμη σε όλους για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, ενώ διαβεβαιώνει ότι η Παράταξη ''Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες'' θα είναι παρούσα στα δημοτικά πράγματα και δίπλα στους πολίτες.

Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

«Το 2015 είναι παρελθόν. Ένας χρόνος που άφησε πίσω του διαψεύσεις ελπίδων, απογοητεύσεις και οδυνηρές δοκιμασίες για τη χώρα μας και τον Ελληνικό λαό, είναι παρελθόν.

Ένας καινούργιος χρόνος, το 2016, πέρασε ήδη το κατώφλι μας.

Ένας χρόνος που φέρνει μαζί του την αισιοδοξία του ''νέου'' και την ελπίδα του καλύτερου ''αύριο'', όσο κι αν οι αντικειμενικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα ελάχιστα συνηγορούν σε αυτό.

Θέλουμε, με την ευκαιρία των εoρτών και του νέου έτους να ευχηθούμε σε όλους τους συμπολίτες μας, υγεία και δύναμη για να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η Παράταξη μας ''Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες'' θα είναι παρούσα στα δημοτικά πράγματα και δίπλα τους.

Πρόθυμοι και έτοιμοι να ασκήσουμε το θεσμικό μας ρόλο με συνέπεια και αποφασιστικότητα και να συμβάλλουμε αλληλέγγυα και δημιουργικά με τη γνώση των προβλημάτων και την εμπειρία μας, σε ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο Ηράκλειο, αντάξιο της Ιστορίας της Παράδοσης και του Πολιτισμού του.

Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά!

Για τη Δημοτική Παράταξη ''Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες''

Ο επικεφαλής, Γιάννης Κουράκης».

Σχόλια