default-image

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από τους αστυνομικούς

Κρήτη
Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από τους αστυνομικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις του νησιού, στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Άγιος Σπυρίδωνας", στον Εθελοντικό Οργανισμό "Χαμόγελο του Παιδιού" και σε κοινωνικές υπηρεσίες, παραδόθηκαν προχθές (29.12.2015) και χθες (30.12.2015), από αντιπροσωπείες υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενόψει των εορταστικών ημερών. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη τη χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν σε Ιερές Μητροπόλεις του νησιού, στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Άγιος Σπυρίδωνας", στον Εθελοντικό Οργανισμό "Χαμόγελο του παιδιού" και σε κοινωνικές υπηρεσίες, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.

Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, επισκέφτηκε προχθές (29.12.2015) το πρωί την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, μαζί με το διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, ταξίαρχο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, και το μεσημέρι της ίδια ημέρας επισκέφτηκε, στο Ηράκλειο, το Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Άγιος Σπυρίδωνας" μαζί με το διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ταξίαρχο Νικόλαο Χριστοφάκη, ενώ χθες (30.12.2015) το πρωί με το διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, ταξίαρχο Εμμανουήλ Γεωργιακάκη, προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά "Χαμόγελο του Παιδιού".

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Περράκης, επισκέφτηκε χθες (30.12.2015) κοινωνικές υπηρεσίες στον Άγιο Νικόλαο, όπου δόθηκαν τα συγκεντρωθέντα είδη.

Στην Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, στο Ηράκλειο, καθώς και στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και σε κοινωνικές υπηρεσίες στη Σητεία, προσφέρθηκαν τα συγκεντρωθέντα είδη από αντιπροσωπείες υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News