Ειδήσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Κρήτες διασώστες: Παραλίγο να μας πνίξουν οι Τούρκοι

Νέα αποκάλυψη-σοκ από την εθελοντική ομάδα διασωστών από το Ηράκλειο, που βρίσκεται στο Βόρειο Αιγαίο και την οποία στηρίζει και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος.

Όπως αποκάλυψαν ο καπετάνιος Ηλίας Κουτσούμπας και ο επικεφαλής της ομάδας Μπάμπης Συμεωνίδης, μιλώντας αποκλειστικά στο Ράδιο 9,84 και τον Γιώργο Σαχίνη, την ώρα που επιβίβαζαν από ανεμόσκαλα σε μεγαλύτερο πλοίο από το σκάφος τους 80 γυναικόπαιδα και ανάπηρους που μόλις είχαν διασώσει, σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και άρχισε με επικίνδυνους ελιγμούς να δημιουργεί μεγάλα κύματα με κίνδυνο να πνιγούν πάνω στην ανεμόσκαλα πρόσφυγες και διασώστες!

To portal neakriti.gr και το Ράδιο 9,84 έλαβαν αργά το μεσημέρι και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, για του λόγου το αληθές, από την εθελοντική ομάδα διασωστών από το Ηράκλειο:

Το γεγονός είναι ενδεικτικό της λογικής, της νοοτροπίας αλλά και του σχεδίου το οποίο ακολουθεί η Τουρκία στην κρίση του προσφυγικού.

Στο μεταξύ, συγκίνηση προκαλούν οι περιγραφές των κ. Κουτσούμπα και Συμεωνίδη από τις σκηνές που καθημερινά εκτυλίσσονται κατά τις επιχειρήσεις διάσωσης. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ταλαιπωρημένοι και στεναχωρημένοι φτάνουν καθημερινά στη χώρα μας σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από τη φρίκη του πολέμου και να χτίσουν μια καλύτερη ζωή στον "παράδεισο" που λέγεται Ευρώπη.

Σχόλια