default-image

Όλο και λιγότεροι στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Όλο και λιγότεροι στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εργοτέλη κάθε μέρα που έρχεται πραγματικά δε ξέρουν... τι θα ξημερώσει! Οι απώλειες ποδοσφαιριστών έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο με τη συνέχεια στις αποχωρήσεις να έρχεται χθες με τους Στεβάνοβιτς και Γρομητσάρη. Αμφότεροι δε θα συνεχίσουν λοιπόν στην ηρακλειώτικη ομάδα καθώς έλυσαν τα συμβόλαιά τους ενώ θυμίζουμε πως ήδη έχουν αποχωρήσει ο Παμλίδης για την Κέρκυρα και ο Κάσα Καμαρά για τη Ξάνθη.

Συγκεκριμένα Στεβάνοβιτς και Γρομητσάρης ζήτησαν χθες να συναντηθούν με τους Δημήτρη Παπουτσάκη και Σταύρο Λαμπράκη, όπως και έγινε στο Μαρτινέγκο. Και οι δύο δεν είχαν οικονομικές απαιτήσεις αλλά τόνισαν πως δεν μπορούν για προσωπικούς λόγους να παραμείνουν στον Εργοτέλη και ζήτησαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας φυσικά να μη μπορούν παρά να κάνουν δεκτά τα αιτήματά τους.

Αναφορικά με τον Κάσα Καμαρά μένουν τα τυπικά: Η πλευρά του παίκτη έχει ενημερώσει για τη μετακίνηση του στη Ξάνθη τους διοικούντες τον Εργοτέλη και θα υπάρξει συνάντηση απλά και μόνο για να λυθεί και το δικό του συμβόλαιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News