default-image

Μήνυμα Γιάννη Κουράκη για το νέο έτος

Κρήτη
Μήνυμα Γιάννη Κουράκη για το νέο έτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρούσα στα δημοτικά πράγματα και το νέο έτος δηλώνει ότι θα είναι η δημοτική παράταξη "Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες" με τον επικεφαλής της Γιάννη Κουράκη να εύχεται μέσω μηνύματος προς τους πολίτες του Ηρακλείου για τη νέα χρονιά εκφράζοντας την αισιοδοξία για ένα καλύτερο "αύριο".

«Σε λίγες ώρες το 2015, ένας χρόνος που άφησε πίσω του διαψεύσεις ελπίδων, απογοητεύσεις και οδυνηρές δοκιμασίες για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό, φτάνει στο τέλος του», αναφέρεται στο μήνυμα της παράταξης και του επικεφαλής της.

«Ένας καινούργιος χρόνος, το 2016 θα περάσει σε λίγο το κατώφλι μας.

Ένας χρόνος που φέρνει μαζί του την αισιοδοξία του "νέου" και την ελπίδα του καλύτερου "αύριο", όσο κι αν οι αντικειμενικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα ελάχιστα συνηγορούν σε αυτό.

Θέλουμε, με την ευκαιρία των εορτών και του νέου έτους», υπογραμμίζεται στο μήνυμα, «να ευχηθούμε σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία και δύναμη για να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η παράταξή μας "Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες" θα είναι παρούσα στα δημοτικά πράγματα και δίπλα τους.

Πρόθυμοι και έτοιμοι να ασκήσουμε το θεσμικό μας ρόλο με συνέπεια και αποφασιστικότητα και να συμβάλλουμε αλληλέγγυα και δημιουργικά με τη γνώση των προβλημάτων και την εμπειρία μας σε ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο Ηράκλειο, αντάξιο της Ιστορίας της Παράδοσης και του Πολιτισμού του.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!!!

Για τη δημοτική παράταξη "Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες"

Ο επικεφαλής

Γιάννης Κουράκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News