Ειδήσεις

Μετακόμισαν, την εγκατέλειψαν και εκείνη τους περιμένει

Δέκα ολόκληρα χρόνια είχαν στο σπίτι τους μια σκυλίτσα, που τους συντρόφευε στην καθημερινότητά τους. Όταν αποφάσισαν να μετακομίσουν και μάλιστα να αλλάξουν πόλη δεν την πήραν μαζί τους. Την ξέχασαν; Θα τους ήταν βάρος στο ταξίδι; Μεγάλωσαν τα παιδιά και δεν τη θέλουν πια; Ποιος ξέρει…

Πάντως η μικροσκοπική σκυλίτσα από τότε καρτερικά περιμένει στο χαλάκι της πόρτας, έξω από το άδειο διαμέρισμα, κάποιον να επιστρέψει, να της ανοίξει για να συνεχίσει να κρατάει συντροφιά στους "δικούς της" φίλους όπως μόνον εκείνη ξέρει. Μάταια όμως…

Τη νέα αυτή ιστορία εγκατάλειψης ζώου μας περιγράφει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων "Η προστασία των Ζώων", απ' όπου είναι και η συγκινητική φωτογραφία της σκυλίτσας:

«Την είχαν μέσα στο διαμέρισμά τους δέκα ολόκληρα χρόνια!!!!

Όταν αποστρατεύτηκε ο πατέρας της οικογένειας, που ήταν αξιωματικός του Ναυτικού, αποφάσισαν να φύγουν από τα Χανιά και να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη, αφού κατάγεται από το Βόλο. Φόρτωσαν ό,τι ήταν χρήσιμο σε μια μεταφορική εταιρία και ξεκίνησαν μια νέα ζωή.

Φεύγοντας, άφησαν πίσω τους -ελαφρά την καρδία-και τη μικροσκοπική σκυλίτσα που τους κρατούσε συντροφιά 10 χρόνια.

Η σκυλίτσα δεν το κουνούσε από την είσοδο του διαμερίσματος. Κάποιοι ένοικοι την τάιζαν αλλά κάποιοι δυσαρεστήθηκαν από την παρουσία της…».

Σχόλια