default-image

Βίντεο: Κατέρρευσε γέφυρα του 18ου αιώνα από τις βροχές στην Αγγλία

Κόσμος
Βίντεο: Κατέρρευσε γέφυρα του 18ου αιώνα από τις βροχές στην Αγγλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής είδαν τα νερά να παρασέρνουν τη γέφυρα-σύμβολο για την πόλη Ταντκάστερ καθώς υπερχείλισε ο ποταμός Γουάρφ.

Χάος έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι καταρρακτώδεις βροχές των τελευταίων 24ωρων που αναμένεται, μάλιστα, να επαναληφθούν τις επόμενες ημέρες με μεγαλύτερη ένταση.

Οι καταστροφές και οι πλημμύρες είναι σημαντικές ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι από την πίεση των νερών δεν άντεξε μια γέφυρα του 18ου αιώνα στην πόλη Ταντκάστερ.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής είδαν τα νερά να παρασέρνουν τη γέφυρα-σύμβολο για την πόλη καθώς υπερχείλισε ο ποταμός Γουάρφ.

Ευτυχώς οι αρχές είχαν ήδη απαγορεύσει τη χρήση της γέφυρας καθώς ανησυχούσαν για το κατά πόσο θα αντέξει την πίεση στα θεμέλιά της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τοπικά μέσα ενημέρωσης η κατάρρευση προκάλεσε και ζημιές στο δίκτυο παροχής φυσικού αερίου καθώς αποκαλύφθηκαν αγωγοί.

Η βόρεια Αγγλία έχει δεχθεί το μεγαλύτερο βάρος από την κακοκαιρία με περιοχές όπως το Γιορκ, το Λιντς και το Μάντσεστερ να έχουν υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News