default-image

Έναρξη εγγραφών Β' κύκλου μαθημάτων του ΑΛΠ Κρήτης

Ελλάδα
Έναρξη εγγραφών Β' κύκλου μαθημάτων του ΑΛΠ Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Β΄κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2015-16, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, τμήμα Ηρακλείου, με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική-Μέρος Τρίτο». Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.

Ολιστική Ιατρική σημαίνει την ολοκληρωμένη προσέγγιση στην υγεία. Το όποιο πρόβλημα υγείας, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται απλά στο επίπεδο του συμπτώματος ή της κλινικής κατάστασης αλλά να επιζητείται η συνολική βελτίωση της κατάστασης υγείας του ατόμου.

Με τον νέο κύκλο μαθημάτων, συμπληρώνονται τα κενά των δύο προηγούμενων κύκλων σχετικών με την ολιστική ιατρική. Για τον σκοπό αυτό έχουν κληθεί καταξιωμένοι γιατροί οι οποίοι υπηρετούν την Ολιστική Ιατρική και θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την πλέον έγκυρη γνώση.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Ολιστικές θεραπείες, Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου,  Κλινική Ύπνωση, Νευροανάδραση, Ρεφλεξολογία, Βελονισμός, Αρωματοθεραπεία, Βοτανοθεραπεία, Ομοιοπαθητική-δυνατότητες και θεραπευτικά όρια, Ψυχονευροανοσολογία, Βιοπαθολογία κ.α.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Λ. Ικάρου 5.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ (ισχύει ειδική τιμή για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμΕΑ και ομάδες 5 ατόμων και άνω: 50 ευρώ). Εγγραφές στην είσοδο: 90 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr .

Πληροφορίες: Ελένη Τραντά-Νερολαδάκη, συντονίστρια Α.Λ.Π. Ηρακλείου, τηλ: 6936004242, email: [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News