default-image

Τράκαρε και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στην είσοδο σχολείου

Κρήτη
Τράκαρε και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στην είσοδο σχολείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εννέα μέρες τώρα βρίσκεται το τρακαρισμένο όχημα της φωτογραφίας στην είσοδο του 39ου Δημοτικού Σχολείου στον Πόρο, στην οδό Κομνηνών.

Τα λευκό Peugeot συγκρούστηκε την περασμένη Δευτέρα με σταθμευμένο όχημα, μέρα μεσημέρι, και ενώ το σχολείο βρισκόταν σε λειτουργία.

Ο οδηγός του, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, εγκατέλειψε το όχημα και έφυγε σαν κύριος.

Έκτοτε οι κάτοικοι της περιοχής έχουν απευθυνθεί τόσο στη Δημοτική Αστυνομία που δηλώνει αναρμόδια, όσο και στην Τροχαία, από όπου τους αναφέρουν ότι θα επιληφθούν του θέματος, χωρίς ωστόσο, 9 μέρες μετά και έπειτα από δεκάδες τηλεφωνήματα, να έχει γίνει το παραμικρό.

Την ίδια στιγμή το τρακαρισμένο αυτοκίνητο βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο του σχολείου και δημιουργεί πρόβλημα στην είσοδο και την έξοδο των μαθητών.

Τα λάδια στο οδόστρωμα, ο σπασμένος προφυλακτήρας και τα υπόλοιπα εξαρτήματα του αυτοκινήτου είναι επικίνδυνα για τους περαστικούς μιας και έχουν αφεθεί και αυτά στην τύχη τους τόσες μέρες μετά το ατύχημα.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, δημιουργείται συχνά κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο, μιας και ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης, από αυτόν περνάει το αστικό λεωφορείο και αν τύχει και συναντηθούν λεωφορείο και αυτοκίνητο στα αντίθετα ρεύματα "ρίχνουν κλήρο" ποιος θα πρωτοπεράσει.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News