default-image

Πέρασαν τα μηνύματά τους ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων

Ποδόσφαιρο
Πέρασαν τα μηνύματά τους ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δικό τους μήνυμα πέρασαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και της Εθνικής Αστέγων με το μεταξύ τους φιλικό που φιλοξενήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ και βρήκε νικήτρια την Ένωση με 6-1.

Οι παίκτες των δυο ομάδων μπήκαν στο γήπεδο αγκαλιασμένοι και έτσι βγήκαν και μετά την λήξη του ματς. Ο κόσμος στην εξέδρα χειροκροτούσε όλες τις όμορφες ενέργειες, χωρίς να δίνει απολύτως καμία σημασία, τι χρώμα φανέλα φορούσε ο ποδοσφαιριστής που τις έκανε.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την εθνική Αστέγων, ήταν κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό φιλικό για καλό σκοπό. Ήταν ένα ματς με πολλαπλά μηνύματα. Κυρίως για το πραγματικό νόημα του ποδοσφαίρου. Αυτό που απόλαυσαν οι δυο ομάδες. Αυτό που οι οπαδοί της ΑΕΚ χειροκροτούσαν ακόμα πιο θερμά τις προσπάθειες των αντιπάλων και πανηγύρισαν σαν... τρελοί και το γκολ που πέτυχαν με πέναλτι στο 71' με τον Αντώνη Ταφίλη.

Αυτό στο οποίο μπήκαν πολλά γκολ στην φτώχεια, όπως έλεγε και το μότο του παιχνιδιού. Φυσικά νικητής και ηττημένοι δεν υπάρχουν. Και ας πέτυχε η ΑΕΚ δυο γκολ με τον Ανάκογλου, ενα με τον Κορδέρο, ένα με τον Βάργκας, ένα με τον πιτσιρικά τον Γιαννούτσο και ένα με τον Φαγιέ. Αυτό που είχε σημασία, ήταν η χαρά του παιχνιδιού.

Στις εξέδρες του Ολυμπιακού Στάδιου βρέθηκε περίπου δυο χιλιάδες κόσμος, για να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία. Επίσης στα επίσημα του ΟΑΚΑ ήταν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο αντιπεριφερειάρχης βορείου Τομέα Αττικής Γιώργος Καραμέρος και ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

ΑΕΚ: Ντούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνης, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Βάργκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κρισάντους, Φαγιέ, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Ανδρεόπουλος, Γροντής

Εθνική Αστέγων: Ζαρίφης, Γουατάρα, Μελέτης, Σίτσα, Ασημάκης, Ντανιούγκο, Παπαπαναγής, Αγγέλης, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μπέσου. Έπαιξαν και οι Σόσαρι, Καϊφας και Αλβάστ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News