default-image

Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης το Κέντρο Υγείας Βάμου

Κρήτη
Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης το Κέντρο Υγείας Βάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς θέρμανση λόγω οφειλών προς τον προμηθευτή έμεινε το Κέντρο Υγείας Βάμου με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρξουν κινητοποιήσεις. Το πρωί, γιατροί και νοσηλευτές αρνήθηκαν να εργαστούν και προχώρησαν σε στάση εργασίας εξυπηρετώντας μόνο επείγοντα περιστατικά.

Ο διευθυντής του Κέντρου επικοινώνησε τόσο με το δήμαρχο Αποκόρωνα όσο και με την 7η ΥΠΕ, σε μια ακόμη προσπάθεια να βρεθεί λύση. Τελικά, μετά από προσωπική πρωτοβουλία του δημάρχου Αποκόρωνα Χαράλαμπου Κουκιανάκη, το Κέντρο Υγείας προμηθεύτηκε με 500 λίτρα πετρέλαιο, ποσότητα που θα καλύψει για περίπου 10 ημέρες τις ανάγκες του Κέντρου.

Η 7η ΥΠΕ από την πλευρά της διαβεβαίωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν τα χρήματα στον προμηθευτή πετρελαίου, ενημερώνοντας ότι στις 23/12 κατέβαλε μέρος του οφειλόμενου ποσού. Το πρόβλημα προέκυψε όταν η εταιρεία που προμηθεύει πετρέλαιο το Κέντρο Υγείας διέκοψε την παροχή στο Κέντρο υποστηρίζοντας ότι η 7η ΥΠΕ δεν είχε καταβάλει για μεγάλο χρονικό διάστημα χρήματα για πετρέλαιο που είχε προμηθευτεί στο παρελθόν.

Τελικά, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Χαιρέτης, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Αποκόρωνα κ. Κουκιανάκη, ο οποίος διέθεσε πετρέλαιο που προορίζονταν για τις ανάγκες του Δήμου, το Κέντρο Υγείας προμηθεύτηκε με 500 λίτρα πετρέλαιο, ποσότητα που θα καλύψει για περίπου 10 ημέρες τις ανάγκες του Κέντρου. Η 7η ΥΠΕ από την πλευρά της αρκέστηκε στο να διαβεβαιώσει ότι τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν τα χρήματα στον προμηθευτή πετρελαίου, ενημερώνοντας ότι στις 23/12 κατέβαλε μέρος του οφειλόμενου ποσού.

Στο Κέντρο Υγείας Βάμου εξυπηρετούνται και περιστατικά βραχείας νοσηλείας.

Αντώνης Νομικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News