Ειδήσεις

Μια ζεστή χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Χερσόνησο

Μια ζεστή γιορτή με χριστουγεννιάτικα χρώματα και παιχνίδια για παιδιά διοργάνωσε χθες Κυριακή η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου στο χώρο του Δημαρχείου.

Πρωταγωνιστής της γιορτής ήταν ο Αϊ Βασίλης που κατέφτασε όχι με έλκηθρο, αλλά με άμαξα για να μοιράσει χαρά στους λιλιπούτειους καλεσμένους.

Στο "Santa Claus is coming... to Hersonisos!", όπως ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, οι παρευρεθέντες διασκέδασαν μεταξύ άλλων ακούγοντας κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χορεύοντας ζούμπα σε γιορτινούς ρυθμούς, ενώ πριν αποχαιρετήσουν τον Αϊ  Βασίλη απόλαυσαν την εορταστική συναυλία της Χορωδίας Μαλίων υπό τη μουσική διεύθυνση του Ν. Αντωνακάκη.

Τέλος, χαμόγελα στα παιδιά σκόρπισαν και οι παράλληλες δράσεις στα πλαίσια της εκδήλωσης, όπως οι "Παραμυθοϊστορίες", το "Δέντρο των Ευχών" και το "Δέντρο της Αλληλεγγύης", οι βόλτες με το τρενάκι του Δήμου, το face-painting και το σκετς καλικαντζάρων από τα παιδιά του Καλλιτεχνικού Σχολείου κ.λπ.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις παράλληλες δράσεις υπήρξε και εθελοντική αιμοδοσία, στην οποία η ανταπόκριση ήταν συγκινητική.

Δείτε το ρεπορτάζ της χθεσινής εκδήλωσης από το δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV":

Σχόλια