Ειδήσεις

Η "Κίτρινη Αποστολή" τα κατάφερε και φέτος

Διακόσιες οικογένειες έκαναν φέτος όμορφα Χριστούγεννα χάρη στην "Κίτρινη Αποστολή".

Οι εθελοντές-μέλη της ομάδας κινητοποίησαν κόσμο και κατάφεραν να συγκεντρώσουν σεβαστές ποσότητες σε τρόφιμα, κρέας, κρασί και ό,τι άλλο χρειάζεται για να είναι το γιορτινό τραπέζι έτσι όπως το ξέρουμε εμείς οι Κρητικοί, έτσι όπως το έχουμε ανάγκη όλοι οι άνθρωποι.

Διακόσιες τσάντες με τρόφιμα, 130 επιταγές για κρέας, 30 κοτόπουλα, 120 φιάλες κρασί και κυρίως 700 παιχνίδια μοιράστηκαν σε σπίτια που έχουν ανάγκη. Σε οικογένειες που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν στερηθεί το τραπέζι των Χριστουγέννων.

Η χαρά των εθελοντών τεράστια που κατάφεραν και φέτος το στόχο τους, να μοιράσουν χαρά, αγάπη, ζεστασιά από την καρδιά τους και χαμόγελα.

Οι οικογένειες που παρέλαβαν τις προσφορές της ¨"Κίτρινης Αποστολής" έχουν πλέον λόγους να χαμογελούν, κυρίως όμως έχουν λόγους να πιστεύουν στο συνάνθρωπο και στη δύναμη της αλληλεγγύης.

Ομάδα προσφοράς

Η "Κίτρινη Αποστολή" αποτελεί μια ομάδα προσφοράς στις ηρακλειώτικες οικογένειες που παλεύουν καθημερινά με το θηρίο της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε αρχικά στο δημοφιλή ιστότοπο του Facebook με όνομα "ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ", όπου πολλά άτομα μπορούν να χαρίσουν οτιδήποτε δεν έχουν πια ανάγκη όπως παπούτσια, ρούχα, παιδικά καρότσια, αλλά και τρόφιμα.

Φωτογραφία: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια