Ειδήσεις

"Έφυγε" o Γιώργος Μανουσέλης, η ψυχή της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά

Σοκ και θρήνο στη χανιώτικη κοινωνία προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος του προϊσταμένου του Παραρτήματος Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ Γιώργου Μανουσέλη σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο Γιώργος Μανουσέλης υπέστη ανακοπή καρδιάς πριν τις 7 το πρωί και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου Χανίων στο οποίο διεκομίσθη, δεν έγινε δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Ο προϊστάμενος της ΕΛΕΠΑΠ - με τεράστια κοινωνική προσφορά - ήταν πολύ αγαπητός και είχε αφιερωθεί στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και των οικογενειών τους.

Μάλιστα, χθες συμμετείχε και στο Santa Run περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα και αυτής της διοργάνωσης, καθώς τμήμα των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ προσφέροντας μιαν πολύτιμη οικονομική ανάσα και στήριξη στα παιδιά.

Μάλιστα, το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Santa Run εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θάνατο του τονίζοντας πως «η συμμετοχή, η συνεργασία, η αλληλεγγύη, το όραμα μπορούν να φέρουν μια πόλη σε κοινή πορεία και να καταφέρουν σπουδαίους στόχους. Το 5ο Santa Run στα Χανιά κατάφερε το στόχο της προσφοράς στα τέσσερα ιδρύματα της πόλης των Χανίων που φροντίζουν παιδιά με προβλήματα υγείας: την ΕΛΕΠΑΠ, το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, το Κ.Η.Φ.Α.Π. "Η Μεγαλόχαρη" και τον Ορίζοντα. Ήταν μια σπουδαία μέρα για τα Χανιά. Ωστόσο, το πιο σημαντικό κεφάλαιο του Santa Run και των ιδανικών που πρεσβεύει, οι άνθρωποι που το δημιούργησαν και συνεχίζουν να το κάνουν πραγματικότητα, δέχτηκε ένα πλήγμα ανείπωτης θλίψης που στιγμάτισε ανεξίτηλα τη χαρά που σημαίνει για όλους μας το Santa Run. Ένας από εμάς έφυγε. Ο Γιώργος Μανουσέλης δεν είναι πια μαζί μας. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο θα λείψει από όσους τον γνωρίσαμε αλλά και από όσους δεν τον γνώρισαν. Γιατί ο Γιώργος θα λείψει από κάθε δράση για το κοινό καλό».

Δυστυχώς, ο Γιώργος Μανουσέλης δεν πρόλαβε να παραλάβει την επιταγή του Santa Run, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια.

Συλλυπητήριο Αθηνάς Σπανάκη για τον Γ. Μανουσέλη

Mε αφορμή τον απροσδόκητο θάνατο του προϊσταμένου της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων Γιώργου Μανουσέλη, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτική του Δήμου Ηρακλείου κ. Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ τα θερμά της συλλυπητήρια.

Ακολουθεί η σχετική δήλωσή της:

«Εκφράζουμε την αμέριστη θλίψη μας για την αιφνίδια αναχώρηση του αξιαγάπητου Γιώργου Μανουσέλη, ενός πανάξιου πραγματικά ανθρώπου με τεράστια κοινωνική προσφορά καθώς ο ρόλος του στη συγκεκριμένη κοινωνική δομή ήταν πολύ παραπάνω από καθοριστικός.

Έχοντας πρόσφατη συνεργασία και απολαμβάνοντας τις πολύτιμες γνώσεις του και τη συμπαράστασή του, θέλουμε να στείλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και την οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ.

Το κενό της απουσίας του σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να αναπληρωθεί. Καλό του ταξίδι».

Σχόλια