Ειδήσεις

Ελεύθερος με όρους ο φερόμενος δράστης με τις χειροβομβίδες

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη προ ημερών για την επίθεση με χειροβομβίδες που σημειώθηκε σε σπίτι γνωστού επαγγελματία στη Νεάπολη Λασιθίου.

Ειδικότερα, στον κατηγορούμενο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, ο οποίος βαρύνεται με την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας εμπρησμού από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση είχε σημειωθεί την περασμένη Τετάρτη, την ώρα που ο 48χρονος επαγγελματίας βρισκόταν μέσα στο σπίτι του μαζί με μέλη της οικογένειάς του.

Η πρώτη χειροβομβίδα "έσκασε" στην αυλή, ενώ η δεύτερη τοποθετήθηκε στην αυλόπορτα του σπιτιού, ούτως ώστε σε περίπτωση που κάποιος την άνοιγε να γινόταν έκρηξη. Από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο διάστημα είχε σημειωθεί - και πάλι - επίθεση με χειροβομβίδα στην επιχείρηση που διατηρεί ο 48χρονος στο Ηράκλειο.

Σχόλια