default-image

Σάντος: "Οι Έλληνες κοιμούνται στις 3 τα ξημερώματα"

Ποδόσφαιρο
Σάντος: "Οι Έλληνες κοιμούνται στις 3 τα ξημερώματα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, αφηγήθηκε με γλαφυρό τρόπο τις κακές συνήθειες των Ελλήνων, όταν πρωτοήλθε στη χώρα μας.

"Ακόμη κι ένας γιατρός ήρθε να μιλήσει μαζί μου και μου είπε ότι το να προπονείσαι πολύ πρωί δεν είναι καλό φυσιολογικά", είπε ο πρώην τεχνικός των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Εθνικής Ελλάδας και νυν της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, για να αιτιολογήσει τις κακές αγωνιστικές συνήθειες των ομάδων και ποδοσφαιριστών της χώρας μας μιλώντας στην πορτογαλική ιστοσελίδα, Expresso.pt.

"Όταν έφθασα στην Ελλάδα, είχαν κακές συνήθειες. Είχα βρει μια εξήγηση... πολιτιστική. Ο Έλληνας τρώει για βράδυ πολύ αργά, ποτέ πριν της 22:30. Ο Έλληνας θέλει να μιλά μέχρι να κοιμηθεί, στις 2 ή 3 τα ξημερώματα. Έβαζα προπόνηση στις 8 το πρωί και μου έλεγαν ότι δεν εξυπηρετούσε γιατί υπήρχε μποτιλιάρισμα. Μετά πήγα στο γραφείο και έβαλα την προπόνηση στις 7 το πρωί. Και με κοίταζαν όλοι έκπληκτοι. Ακόμη κι ένας γιατρός ήρθε να μιλήσει μαζί μου και μου είπε ότι το να προπονείσαι πολύ πρωί δεν είναι καλό φυσιολογικά (γέλια).

Πάντως, η Ελλάδα με έκανε να "μεγαλώσω" ως άνθρωπος. Οι Έλληνες είναι πιο ανεπίσημοι από εμάς κι επανέκτησα μια συνήθεια που είχα χάσει στην Πορτογαλία: Να έχεις επαφές με δημοσιογράφους, μετά τις προπονήσεις και να μιλάμε οι μεν με τους δε", υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News