default-image

Ημιτελικός Παναθηναϊκού-Άρη στο ΟΑΚΑ

Μπάσκετ
Ημιτελικός Παναθηναϊκού-Άρη στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βλέμματα απόψε (18:30-Novasports 2) στρέφονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη σε νοκ άουτ παιχνίδι για τα ημιτελικά Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» είναι τα αφεντικά του θεσμού με 16 κατακτήσεις και συνολικά 21 συμμετοχές σε τελικό, όπου βρίσκονται ανελλιπώς από το 2005 έχοντας χάσει έκτοτε μόνο δύο τίτλους. Οι «κίτρινοι» μετρούν οκτώ τίτλους σε 13 τελικούς, με τελευταία κατάκτηση το 2004.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πάνοπλοι, με εξαίρεση τη γνωστή απουσία του Μποχωρίδη, ενώ στο γήπεδο αναμένεται πολύς κόσμος, πιθανώς και πάνω από 10.000 παρότι οι μέρες δεν… προσφέρονται. Στον αντίποδα, οι «κίτρινοι» οπλισμένοι με θάρρος μετά την καλή εμφάνιση στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, θα αγωνιστούν πλήρεις, αφού ο πυρετός που ταλαιπώρησε τον Βασίλη Ξανθόπουλο δεν αναμένεται να τον κρατήσει εκτός μάχης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πηλοΐδης, Κορομηλάς και Μητσόπουλος. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου (και σε έδρα που θα καθοριστεί) το νικητή του αυριανού δεύτερου ημιτελικού μεταξύ Φάρου Κερατσινίου και ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News