Ειδήσεις

Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα σήμερα, τελευταία Κυριακή του χρόνου. Τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ, σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα που δόθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου.

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, τα καταστήματα θα λειτουργούν από τος 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016 είναι αργία και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της κυριακάτικης λειτουργίας τους.

Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Κυριακή, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν επίσης από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ..

Από την Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., ενώ την Πρωτοχρονιά και στις 2 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά.

Ανοιχτά σε Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο - Κόντρα στα Χανιά

Εκτός από το Ηράκλειο, ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα αύριο Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο και το Ρέθυμνο.

Στον Άγιο θα ανοίξουν στις 10 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, ενώ στο Ρέθυμνο το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Μόνη εξαίρεση αποτελούν τα Χανιά όπου η πλειοψηφία της διοίκησης του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου προτείνει στους εμπόρους να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους, ωστόσο οι τελευταίοι αντιδρούν...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια