default-image

Mοίρασε δώρα και χαρά ο ΑΟ Καμινίων

Ποδόσφαιρο
Mοίρασε δώρα και χαρά ο ΑΟ Καμινίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μια χρονιά ο ΑΟ Καμινίων έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο κατά τις ημέρες των εορτών και επισκέφτηκε την κλινική Παιδοαιματολογίας και Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ, μοιράζοντας δώρα και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Σε ανακοίνωσή του ο ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Το σωματείο Α.Ο.Καμινίων, πιστό στο ραντεβού του, επισκέφτηκε και φέτος το Τμήμα Παιδοαιματολογίας-Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στα παιδιά και τους γονείς τους που νοσηλεύονται στη μονάδα αυτές τις άγιες μέρες. Εκτός από τις ευχές τους, μοιράστηκαν κάποια δώρα στα παιδιά δείχνοντάς τους έτσι ότι αυτές τις άγιες μέρες υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που τα σκέφτονται.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις παρακάτω επιχειρήσεις, ανθρώπους πάνω απ' όλα, που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμά μας και μας προσέφεραν δώρα από τα καταστήματά τους: Βιδάκης Ι. "Bag Toys", τις εκδόσεις ΜΥΣΤΙΣ Τσιντάρης Α., το κατάστημα είδη-δώρων ΧΙΠ ΧΟΠ Αποστολάκης, το βιβλιοπωλείο Καμπαξής Π. και το κατάστημα "Flexy pack" είδη συσκευασίας. Τον ποδοσφαιριστή Νυκταρά Νικόλαο και τον Οικονομάκη Φραγκίσκο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News