default-image

Συγχαρητήρια από ΕΠΣΗ και Επιτροπή Μικτών

Ποδόσφαιρο
Συγχαρητήρια από ΕΠΣΗ και Επιτροπή Μικτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάκτηση της κορυφής στο κρητικό ποδόσφαιρο για τις Μικτές Νέων και Παίδων του Ηρακλείου, έφερε πολλά χαμόγελα στην ΕΠΣΗ, με τη διοίκηση και την Επιτροπή Μικτών Ομάδων να εκφράζουν μέσω ανακοίνωσης τα συγχαρητήριά τους:

"Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις Μικτές Ομάδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους ομίλους τους μετά την ολοκλήρωση της α' φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Συγχαίρουν την Επιτροπή Μικτών Ομάδων για την οργάνωση, την επιμέλεια και την αξιέπαινη προσπάθεια για να αποτελούν κόσμημα για το ποδόσφαιρο τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Ηρακλείου. Τους ενωσιακούς προπονητές Γιάννη Μπασκάκη της Μικτής Παίδων και Δημήτρη Τριβιζαδάκη της Μικτής Νέων για την τεχνική τους καθοδήγηση προς τις επιτυχίες. Το μεγαλύτερο μπράβο ανήκει στους ποδοσφαιριστές, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες, στις προπονήσεις και στις προεπιλογές, δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου έχει λαμπρό μέλλον.

Τα θερμά της συγχαρητήρια εκφράζει δημόσια και η Επιτροπή Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Παπαγγελής και τα μέλη Κώστας Θεοδοσάκης, Γιώργος Κουτεντάκης και Θεόφιλος Ασλάνης, συγχαίροντας τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που επάξια εκπροσώπησαν στην α' φάση το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, όχι μόνο με τα αγωνιστικά τους αποτελέσματα, αλλά ιδιαίτερα με την άψογη εξωαγωνιστική παρουσία, επιβεβαιώνοντας ότι κέρδισαν όχι μόνο την πρωτιά στους ομίλους αλλά και την πρωτιά σε ήθος.

Η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Μικτών θα συνεχίσουν να προσπαθούν καθημερινά για να έχει στέρεες βάσεις τα οικοδόμημα του ποδοσφαίρου στο Νομό μας…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News