default-image

Χριστουγεννιάτικα δώρα από το ΜΦΙ Πανεπιστημίου Κρήτης

Πολιτισμός
Χριστουγεννιάτικα δώρα από το ΜΦΙ Πανεπιστημίου Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πωλητήριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης Π.Κ. (ΜΦΙΚ ΠΚ), διαθέτει ποιοτικά αντικείμενα για μικρούς και μεγάλους, στοχεύοντας στη γνώση και την επαφή του ανθρώπου με τη φύση και το περιβάλλον.

Πολυτελή φωτογραφικά λευκώματα, βιβλία για το περιβάλλον, επιστημονικά βιβλία, βιβλία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης και γκραβούρες με κύριο αντικείμενο την Κρήτη, αποτελούν μερικές μόνο από τις ιδιαίτερες επιλογές του πωλητηρίου. Επίσης κεραμικά, μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, κάρτες και πολλά διακοσμητικά είδη από φυσικά υλικά.

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κατασκευές, παραμύθια, παιχνίδια από οικολογικά υλικά, μινιατούρες ζώων και πολλά ακόμη!

Έκπτωση στο πωλητήριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης Π.Κ. έχουν τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, οι φοιτητές, οι εκπαιδευτικό, οι ξεναγοί.

Και μην ξεχνάτε ότι: «Προτιμώντας το πωλητήριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης Πανεπιστήμιο Κρήτης συμβάλλετε και σεις στη γνώση, στην προστασία και στην ανάδειξη του φυσικού μας περιβάλλοντος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News