default-image

Εννέα συλλήψεις στο Ηράκλειο για παράνομα παιγνίδια

Κρήτη
Εννέα συλλήψεις στο Ηράκλειο για παράνομα παιγνίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Ηράκλειο, έξι ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 540 ευρώ.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, έξι ημεδαποί (23χρονος, 32χρονος, 20χρονος, 23 χρονος, 48χρονος και 32χρονος) και τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας (50χρονός, 54χρονος και 30χρονος) για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «καφενείο», ιδιοκτησίας 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος και συνελήφθη.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ο 23χρονος ως ιδιοκτήτης του καταστήματος να έχει επιτρέψει και να συμμετέχει με τον 32χρονο, τον 20χρονο, τον 23χρονο, τον 48χρονο, τον 32χρονο 50χρονο, τον 54χρονο και τον 32χρονο στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια και το χρηματικό ποσό των 540 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News