default-image

Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι υποδέχεται ο ΟΛΗ

Κρήτη
Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι υποδέχεται ο ΟΛΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο που προσεγγίζει το λιμάνι Ηρακλείου γι' αυτή τη χρονιά ετοιμάζεται να υποδεχτεί η νέα Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Η εκδήλωση υποδοχής θα πραγματοποιηθεί αύριο ανήμερα των Χριστουγέννων και πρόκειται για το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο "MSC FANTASIA" της εταιρείας "MSC CRUISES" το οποίο καταπλέει στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 08:00 και παραμένει έως τις 16:00 με περίπου 4.360 επιβαίνοντες και 1.330 μέλη πληρώματος.

Οι επισκέπτες θα τύχουν θερμής υποδοχής στο χώρο του Νέου Επιβατικού Σταθμού, καθώς προετοιμάζεται εκδήλωση πλαισιωμένη από παραδοσιακό κρητικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, Κρητικά Κάλαντα, κέρασμα χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων και τσικουδιάς, ενώ ταυτόχρονα χορευτές με μινωικά ενδύματα και παραδοσιακές στολές του νησιού θα παρευρίσκονται στην υποδοχή με στόχο τη προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας.

Εθιμοτυπική συνάντηση θα λάβει χώρα με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου, τον πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο ΟΛΗ Α.Ε., κ. Απόλλων Φιλιππή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΛΗ Α.Ε και τον Διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών Ο.Λ.Η. Α.Ε. για ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ευχών.

Η εκδήλωση υποδοχής πραγματοποιείται με στόχο την προώθηση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, τη προβολή του λιμανιού και της πόλης του Ηρακλείου αλλά και του πολιτισμού, της ιστορίας, της κρητικής φιλοξενίας και της ιδιοσυγκρασίας μας, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας για ενίσχυση της τοπικής οικονομίας από την κρουαζιέρα.

Ο Οργανισμός ευχαριστεί όλους όσους συνδράμουν στην εκδήλωση προσφέροντας τις υπηρεσίες και την τέχνη τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News