default-image

Βραβείο στην Enartia για την εξυπηρέτηση πελατών

Οικονομία
Βραβείο στην Enartia για την εξυπηρέτηση πελατών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως καλύτερος οργανισμός της χρονιάς στην εξυπηρέτηση πελατών βραβεύτηκε η Enartia, το brandομπρέλα του Papaki και της TopHost, στα φετινά βραβεία του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών 2015 (ΕΙΕΠ).

Το ΕΙΕΠ διοργάνωσε με επιτυχία, για 6η συνεχή χρονιά, τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών. Βράβευσε τις 11 επιχειρήσεις που επέδειξαν εξαιρετικό έργο στον τομέα της εξυπηρέτησης.

Η βράβευση έχει καθιερωθεί πλέον ως ο αξιόπιστος θεσμός, που σκοπό έχει να προωθήσει την ευγενή άμιλλα, την προβολή καινοτόμων πρακτικών και την αναγνώριση στελεχών, αφοσιωμένων στην εξυπηρέτηση πελατών.

Η Enartia πήρε μέρος για πρώτη φορά στα βραβεία, όπου διαγωνίστηκε στην κατηγορία "Οργανισμός της χρονιάς στην Εξυπηρέτηση Πελατών". Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, όπου ανακοινώθηκε η πανελλαδική πρωτιά της Enartia ως καλύτερος (μικρός) Οργανισμός της χρονιάς στην Εξυπηρέτηση.

Αποστολή της Enartia είναι να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες διαδικτύου παράλληλα με μια άψογη εμπειρία πελάτη και εξαιρετικό support. Αλλά και να παρέχει ένα ξεχωριστό εργασιακό περιβάλλον όπου όλοι είναι χαρούμενοι και γεμάτοι έμπνευση.

Η Head of Customer Service της Enartia, Ειρήνη Παπαδάκη, σημειώνει: «Η πρωτιά αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς και αποδεικνύει πως μια εταιρεία, που είναι αφοσιωμένη στο στόχο της, μπορεί να ξεχωρίσει. Μας δίνει επίσης ώθηση να προσφέρουμε ακόμη καλύτερο customer service, να προσπαθήσουμε περισσότερο, να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά».

Η Enartia ευχαριστεί θερμά όλη την ομάδα αλλά και τους πελάτες που τη στηρίζουν!

Το Papaki

To Papaki είναι ο Νο1 Καταχωρητής domain names στην Ελλάδα και ο μόνος ICANN καταχωρητής στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2004 και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες κατοχύρωσης ονομάτων χώρου σε 46.000+ πελάτες σε 105 χώρες. Έχει καταχωρηθεί στη λίστα 5000 Inc. Europe (http://www.inc.com/inc5000eu/index.html) για το 2015 σαν μια από τις 5.000 γρηγορότερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης.

Web: www.papaki.gr

Twitter: @papaki (http://twitter.com/papaki)

FB: fb.com/papaki (http://fb.com/papaki)

Η TopHost.gr:

Η TopHost.gr αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής Extreme Support σε υπηρεσίες Web Hosting, Dedicated Servers, Resellers Hosting, Cloud Hosting και κατοχύρωσης domain names. Στην ομάδα της TopHost.gr απασχολούνται νέοι, ενθουσιώδεις επαγγελματίες με δημιουργικότητα και πάθος για τις υπηρεσίες hosting, δίνοντας έμφαση στην άψογη εμπειρία του πελάτη!

Web: www.tophost.gr

Twitter: @tophostGR (http://twitter.com/tophostGR)

FB: fb.com/Tophost.gr (http://fb.com/Tophost.gr)

Τα βραβεία ΕΙΕΠ

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μικρομεσαίες εταιρείες αλλά και μεγάλοι οργανισμοί, ομάδες αλλά και ιδιώτες, από οποιονδήποτε κλάδο. Οι επιχειρήσεις διαγωνίστηκαν σε έντεκα διαφορετικές κατηγορίες που καλύπτουν όλα τα πεδία της Εξυπηρέτησης Πελατών.

Από κάθε κατηγορία διακρίνονται τρεις φιναλίστ οι οποίοι καλούνται να παρουσιάσουν αναλυτικότερα την υποψηφιότητα και τις πρακτικές τους σε μια επιτροπή. Μονάχα στην τελετή απονομής αποκαλύπτεται ο ένας και μοναδικός νικητής της κάθε κατηγορίας: βραβεύεται ο πρώτος, εκείνος με τις καλύτερες πρακτικές στην εξυπηρέτηση πελατών. Φέτος, ο θεσμός ενισχύθηκε και με την επιλογή ως προέδρου της κριτικής επιτροπής των βραβείων του καθηγητή Marketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιου Πανηγυράκη. Στην τελετή απονομής δόθηκε τιμητική διάκριση στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή για την προσφορά του στη διάσωση προσφύγων στα ελληνικά νησιά.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.customerservice.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News