Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ενώπιον των γερόντων (παππούδων και γιαγιάδων) δημιούργησε η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων "Εστία" με την Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Νίκου Αντωνακάκη, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 το απόγευμα σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο, στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Παναγία η Γοργοεπήκοος".

Η αίθουσα πλημμύρισε από μελωδίες γνωστές, χαρούμενες, κατανυκτικές, που αναγγέλλουν τη γέννηση του Θείου βρέφους, τραγούδια από κάθε γωνιά της Γης, μια μουσική πανδαισία, πραγματικό "τραγούδι των Αγγέλων".

Υπέροχες φωνές γέμισαν τις καρδιές όλων, ψάλλοντας εξαιρετικά χριστουγεννιάτικους ύμνους, πολλοί δε από τους τροφίμους συμμετείχαν, έψαλαν και τραγουδούσαν, ενώ άλλοι χαίρονταν κι αυτό φαινόταν έντονα στα πρόσωπά τους.

Έτσι, δίκαια στο τέλος της συναυλίας χάρισαν ένα τόσο θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, με έκπληξη της βραδιάς ένα καταπληκτικό ευχαριστήριο αφιέρωμα προς το Σύλλογο Γυναικών Μαλίων και τη χορωδία του, που είχε γράψει ο κ. Δημήτρης Κονταξάκης (τρόφιμος του ιδρύματος) το οποίο έλεγε:

«Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε και μας δώσατε χαρά και αγάπη και να μη φύγετε ποτέ απ' του Θεού το μάτι. Ήρθατε και μας δώσατε δύναμη από τη δύναμή σας και καλοσύνη και χαρά που έχετε στην ψυχή σας.

Όμορφα και μελωδικά τα αηδόνια κελαϊδούνε, του κ. Νίκου Αντωνακάκη με ρυθμό τα οδηγούνε.

Πολύ ωραία ήτανε τ' αηδόνια των Μαλίων που τραγούδησαν κι ευχαρίστησαν όλο το γηροκομείο.

Σας ευχαριστούμε όλους σας μέσα από την ψυχή μας, να είστε πάντοτε υγιείς, να ζείτε πολλούς χρόνους, που μας κάνατε και ξεχάσαμε τα βάσανα και τους πόνους.

Σας χαιρετούμε και σας ευχαριστούμε.

Ήταν πολύ ωραία και να 'ρχεστε πιο τακτικά να κάνουμε παρέα».

Σχόλια