Ειδήσεις

Είκοσι χρόνια προσφοράς στο συνάνθρωπο

Την επέτειο των είκοσι χρόνων προσφοράς στο συνάνθρωπο, γιορτάζουν φέτος τα Χριστούγεννα ο Όμιλος Kappa Group και η οικογένεια Καλαθάκη.

Όπως κάθε χρόνο, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο Θόδωρος Καλαθάκης, η οικογένεια του, αλλά και η μεγάλη οικογένεια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Kappa Studies και της Kappa Group, πρόκειται να προσφέρουν το 20ο Επετειακό Γεύμα Αγάπης, σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Λόγω του επετειακού χαρακτήρα της εκδήλωσης, ο Θόδωρος Καλαθάκης έχει φροντίσει να προσφέρει μια μεγάλη γιορτή, με ένα πλούσιο γεύμα, φρέσκα τυροκομικά προϊόντα από την Σχολή Τυροκομίας της Kappa Studies, αλλά και ζωντανή Κρητική μουσική, από το συγκρότημα του Μιχάλη Γρινιεζάκη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο Γεύμα Αγάπης στο Αίθριο της Λότζια, πρόκειται να προσφερθούν παραδοσιακά εδέσματα, μεταξύ των οποίων αντικριστά, γεμιστές γαλοπούλες, αρνί με ασκολύμπρους, ζυμαρικά, παρασκευές φούρνου, μαγειρευτά φαγητά, κοκκινιστά κοτόπουλα, μοσχαράκια, αλλά και ολόφρεσκα τυροκομικά που παρασκεύασαν οι ίδιοι οι σπουδαστές της Kappa Studies.

Οι σπουδαστές του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Kappa Studies παράλληλα, συμμετέχοντας εθελοντικά στην όλη δράση για να προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο στο συνάνθρωπο, ως ενεργοί πολίτες στην κοινωνία, πρόκειται να ψήνουν μπριζόλες στη σχάρα, χοιρινές και μοσχαρίσιες, πανσέτες, λουκάνικα και μπιφτέκια.

Άφθονο εμφιαλωμένο κρασί θα προσφέρεται επιπρόσθετα σε όλους όσοι συμμετάσχουν στο Γεύμα Αγάπης. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, για το Γεύμα Αγάπης πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα ίδια πορσελάνινα και μεταλλικά σκεύη που προσφέρονται σε επίσημες τελετές από τον Όμιλο Καλαθάκη.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 11 το πρωί, ενώ είναι ανοιχτή σε όλους τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, που επιθυμούν να βρίσκονται μεταξύ συνανθρώπων τους την ημέρα των Χριστουγέννων και που χρειάζονται μια ζεστή αγκαλιά για τις ημέρες των γιορτών. 

Σχόλια