default-image

H αποστολή κορυφής των Μικτών ΕΠΣΗ στο Λασίθι

Ποδόσφαιρο
H αποστολή κορυφής των Μικτών ΕΠΣΗ στο Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 *Στο πιο κρίσιμο σημείο οι Μικτές ΕΠΣΗ έδειξαν ότι είναι οι καλύτερες ομάδες του νησιού. Κι όχι απλά πήραν τον τίτλο αλλά έφτασαν στο στόχο τους με εμφατικό τρόπο. Οι Παίδες ήθελαν μόνο νίκη, έβαλαν δύο γκολ και έχασαν άλλη μια… ντουζίνα, με το σκορ να μπορούσε να φτάσει ακόμα και σε διψήφιο αριθμό. Ας όψεται όμως ο τερματοφύλακας του Λασιθίου, Κουναλάκης, που λες και είχε… μαγνήτη στα γάντια του και κράτησε μόνος του το σκορ στο 0-2. Όσον αφορά τους Νέους βολεύονταν ακόμα και με ήττα αλλά απάντησαν στα όποια σενάρια με το θριαμβευτικό 0-4!

*Από νωρίς ήταν στον Άγιο Νικόλαο ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας του ΟΦΗ, Γιάννης Κουτεντάκης. Μάλιστα, την ώρα που τα παιδιά της Μικτής Παίδων παρακολουθούσαν το παιχνίδι των Νέων, κέρασε σουβλάκια… όλη την κερκίδα!

*Στο στάδιο βρέθηκε και ο προπονητής της ακαδημίας του ΑΟΑΝ και εξπέρ του παιδικού ποδοσφαίρου, Κώστας Καραγιαννακίδης. Το άγχος πάντως του «Ντίο» δεν ήταν οι αγώνες των Μικτών αλλά το παιδικό τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο στις αρχές του 2016 και στο οποίο θα συμμετέχουν και πολλές ακαδημίες από το Ηράκλειο.

*Όμορφο κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, που βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλείου να πανηγυρίζουν τα πρωταθλήματα, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Μικτών Βαγγέλη Παπαγγελή να μεταφέρει τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΕΠΣΗ, Νίκου Τζώρτζογλου για τις σπουδαίες επιτυχίες.

*Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίαζε από τους αγώνες το μέλος της ΕΠΣΗ, Γιώργος Κουτεντάκης. Η απουσία του ήταν αισθητή όμως φρόντισε και είχε ενημέρωση μέσω τηλεφώνου… κάθε πέντε λεπτά!

*Συγκινητική στιγμή για τους Παίδες μέσα στα αποδυτήρια η αποθέωση στον προπονητή Γιάννη Μπασκάκη, ο οποίος βούρκωσε! Γι' αυτόν άλλωστε ο χτεσινός τίτλος είναι ο τρίτος στην θητεία του στον πάγκο της ΕΠΣΗ, διατηρώντας το απόλυτο των επιτυχιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News