Ειδήσεις

Η οικιακή βοηθός έβαλε στο χέρι 4.000 ευρώ

Ούτε 1.000 ούτε 2.000, αλλά συνολικά 4.000 ευρώ φέρεται να "ξάφρισε" μια Βουλγάρα οικιακή βοηθός από το σπίτι στο οποίο εργαζόταν, στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Η Αστυνομία ξεκίνησε να ασχολείται με την υπόθεση έπειτα από την καταγγελία 53χρονου ημεδαπού, σύμφωνα με τον οποίο του έκλεψαν μέσα από το σπίτι του συνολικά 4.000 ευρώ.

Τα λεφτά φαίνεται ότι "έκαναν φτερά" το χρονικό διάστημα ανάμεσα στην περασμένη Πέμπτη και προχθές.

Από την έρευνα και την προανάκριση που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λαππαίων προέκυψε ότι την κλοπή διέπραξε μια 66χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία δούλευε ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του 53χρονου. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ΕΛ.ΑΣ., η 66χρονη έκλεψε τα 4.000 ευρώ από κοινού με μία 48χρονη συμπατριώτισσά της.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι - σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία - ένα μέρος των χρημάτων που φέρονται να έβαλαν στο χέρι οι δύο γυναίκες εστάλη σε ομοεθνή τους, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Ελλάδας, καθώς και σε συμπατριώτισσά τους στη Βουλγαρία!

Τόσο η 66χρονη όσο και η 48χρονη συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ το έργο της προανάκρισης συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Λαππαίων.

Σχόλια