default-image

Παρέδωσαν πλαστικά καπάκια στο "Δικαίωμα στη Ζωή"

Κρήτη
Παρέδωσαν πλαστικά καπάκια στο "Δικαίωμα στη Ζωή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραδόθηκαν οι πρώτες πέντε φορτωτικές πλαστικών καπακιών στο "Δικαίωμα στη Ζωή" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταμοδίου που αντιστοιχούν σε 1150 κιλά πλαστικού.

Η προαναφερθείσα ποσότητα αντιστοιχεί χρηματική αποζημίωση, ίση με την αγορά αμαξιδίου ή εξοπλισμού για τις ανάγκες του κέντρου στα Καλέσα ή στο Θραψανό.

Τα παραστατικά παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Σημαντηράκης, ο οποίος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου. Από την πλευρά του ΠΣ παρευρέθηκαν οι Ιωάννης Γιαμνιαδάκης πρόεδρος, Νεκταρία Κοκκινάκη γραμματέας και Δημοσθένης Μαράκης μέλος και εμπνευστής του project.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταμοδίου ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν και εύχεται χρόνια πολλά γεμάτα καλοσύνη και αλληλοβοήθεια.

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Αλικαρνασσού, το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, το 2ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, το Γυμνάσιο Γαζίου, το Λύκειο Γαζίου, το 11ο Γυμνάσιο Τάλως, το 13ο Λύκειο Τάλως, την Ι. Μ. Πέτρας και Χερονήσου, τον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσας Μασταμπά) τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμινίων, το Δημοτικό Σχολείο Καστελίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου (Αθήνα), το 60ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, το Προσωπικό Παγκρήτιας Τράπεζας, το Προσωπικό Ξενοδοχείου Atlantis, το Προσωπικό Ξενοδοχείου Caldera Pallas, καθώς και Ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται (τηλέφωνο επικοινωνίας 6936/797.020).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News