default-image

Xριστουγεννιάτικες προβολές στην "ΚΡΗΤΗ ΤV"

Πολιτισμός
Xριστουγεννιάτικες προβολές στην "ΚΡΗΤΗ ΤV"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλούσιο το εορταστικό πρόγραμμα της "ΚΡΗΤΗ TV" και φέτος τα Χριστούγεννα. Το κανάλι θα μας κρατήσει συντροφιά, με ενημερωτικά ντοκιμαντέρ, διασκεδαστικές και διδακτικές ταινίες, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.    

Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 19:30, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Realm of the Reindeer". Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τον τάρανδο που φέρει το όνομα Ρούντολφ. Στο ντοκιμαντέρ σκιαγραφείται το αληθινό πορτραίτο των ταράνδων, τα είδη τους και οι άνθρωποι που ζουν κοντά τους.

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου στις 07:00, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία διασκεδαστική Χριστουγεννιάτικη ιστορία για όλες τις ηλικίες με τίτλο "The Santa Claus Brothers", ενώ στις 11 θα προβληθεί η κλασική συγκινητική οικογενειακή ιστορία του Ντίκενς και του τσιγκούνη Σκρουτζ, ο οποίος ανακαλύπτει τη χαρά της προσφοράς και το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων "A Christmas Carol".

Την ίδια ημέρα στις 18:15 θα προβληθεί το κλασσικό παραμύθι με το ξύλινο αγόρι που ζωντάνεψε με την αγάπη του Τζεπέτο, σε μια καταπληχτική εκδοχή… "Τhe Adventures of Pinocchio", ενώ στις 22:00 η ευχάριστη ταινία "A different Kind of Christmas": Πώς είναι να μεγαλώνεις με έναν μπαμπά που πιστεύει πως είναι ο Άγιος Βασίλης;

Το Σάββατο στις 26 Δεκεμβρίου στις 15:30, η ταινία με τίτλο "Ηobos Christmas". Το θαύμα των Χριστουγέννων έρχεται να γεφυρώσει τη σχέση ενός πατέρα με τον γιό του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News