Ειδήσεις

Ευχές για τις γιορτές και για την καλή αντιπυρική περίοδο

Τις ευχές του και μαζί τις ευχαριστίες του για την εξαιρετική αντιπυρική περίοδο που διανύσαμε, όπως επισημαίνει, το περασμένο καλοκαίρι, απευθύνει επ' ευκαιρίας της γιορτής των Χριστουγέννων, ο διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης, αντιπύραρχος, Στέφανος Ι. Πιερρακάκης στους υπηρετούντες στο Σώμα αλλά και στους πολίτες.

Αναλυτικά, στην ευχετήρια επιστολή του ο αντιπύραρχος αναφέρει τα παρακάτω:

«Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, πυροσβέστες, πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης εποχικοί πυροσβέστες, πολιτικοί υπάλληλοι, εθελοντές πυροσβέστες, φίλοι πολίτες.

Με αφορμή τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2015 που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, αλλά και των εορτών των Χριστουγέννων που έρχονται, θα ήθελα να σας απευθύνω ένα χαιρετισμό και ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ένα ευχαριστώ για την εξαιρετική αντιπυρική περίοδο που διανύσαμε από πλευράς καμένων εκτάσεων και ζημιών για την περιφέρεια της Κρήτης που είχε να γίνει πολλά χρόνια και απέσπασε τα ευμενή σχόλια της φυσικής μας ηγεσίας. Μια εξαιρετική αντιπυρική περίοδο γιατί "κρατήσαμε" τον τόπο μας ασφαλή, με σχεδόν μηδενικές ζημίες, τους πολίτες ήρεμους και την τουριστική μας "βιομηχανία" αναπόσπαστη να κάνει καλά τη δουλειά της αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία που τόσο έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Κρήτης και στους Δήμους για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία και τέλος στον απλό πολίτη που συνεργάστηκε και πειθάρχησε στις συμβουλές και υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αν συνεργαζόμαστε όλοι μαζί μπορούμε να πετυχαίνουμε τέτοια αποτελέσματα.

Για τις εορτές των Χριστουγέννων, εύχομαι σε όλους σας από καρδίας Χρόνια Πολλά, υγεία, ευτυχία καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος 2016 να είναι πιο αισιόδοξο και καλύτερο από το προηγούμενο.

Με τιμή

Ο διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης

Στέφανος Ι,. Πιερρακάκης, αρχιπύραρχος».

Σχόλια