default-image

Βραβείο σε τέσσερις μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου

Κρήτη
Βραβείο σε τέσσερις μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου βράβευσε σήμερα το πρωί (22-12-2015), στην πρωινή προσευχή, ο δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης.

Με τη συνοδεία του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Μεραμβελιωτάκη παρέδωσε τα βραβεία στους νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής, που μοιράστηκαν το βραβείο για τη χριστουγεννιάτικη αφίσα του Δήμου Χερσονήσου.

Είναι οι μαθητές του σχολείου Κατερίνα Λαπίδη (Γ' Γυμνασίου), Ειρήνη Σταυρακάκη (Γ' Λυκείου), Εύα Παναγιωτάκη (Β' Λυκείου) και Μάνος Γιγουρτάκης (Α' Γυμνασίου).

Για την ευχετήρια ηλεκτρονική κάρτα του Δήμου, επιλέχθηκε το έργο της Κατερίνας Λαπίδη.

Με την ενέργειά του αυτή ο Δήμος Χερσονήσου εισαγάγει ένα νέο θεσμό, τον οποίο ανακοίνωσε ο ίδιος ο δήμαρχος. «Όλες οι ευχετήριες κάρτες του Δήμου, από τώρα και στο εξής, να σχεδιάζονται με διαγωνισμό από το Καλλιτεχνικό Σχολείο», είπε.

Το Καλλιτεχνικό Σχολείο με ανακοίνωσή του ευχαριστεί προσωπικά τον κ. Μαστοράκη για το χρηματικό έπαθλο. Τα χρήματα που σήμερα παρέδωσε ο δήμαρχος θα αξιοποιηθούν για τον εξοπλισμό των εργαστηρίων εικαστικών του σχολείου, και μέρος αυτών για την αγορά βραβείων-βιβλίων στους νικητές, όπως έκανε γνωστό η διευθύντρια του σχολείου Μαρία Καλουδιώτη.

«Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας που πήραν μέρος στο διαγωνισμό (όλα τα έργα τους εκτίθενται σε έκθεση στο φουαγιέ του Δημαρχείου Χερσονήσου), καθώς και τους νικητές. Μας γεμίζουν ελπίδα πως το κοινωνικό μήνυμα που έδωσαν μέσα από τη ζωγραφική τους θα ζεστάνει τις παγωμένες μας καρδιές», σημειώνει η κ. Καλουδιώτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News