default-image

Γιορτινό διάλειμμα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Κρήτη
Γιορτινό διάλειμμα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ατμόσφαιρα Χριστουγέννων σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης, με επίτιμους καλεσμένους συμπολίτες μας με Ειδικές Ανάγκες.

Τα μέλη των σωματείων ΑμεΑ του νησιού, που αντιμετωπίζουν την οικονομική κρίση και την ανέχεια, έκαναν ένα διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητά τους και βρέθηκαν κοντά με τα στελέχη της αυτοδιοίκησης.

Άκουσαν τα κάλαντα, πήραν δώρα και αντάλλαξαν ευχές. Στην εορταστική εκδήλωση ακούστηκαν κρητικά παραδοσιακά κάλαντα από συγκρότημα με επικεφαλής τον Πέτρο Κακεπάκη.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας με το συντονισμό του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου στον Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρου Βαμβακά και του προϊσταμένου Σπύρου Επιτροπάκη.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχόμενος καλές γιορτές ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται πάντα κοντά στα ΑμεΑ, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στηρίζοντας τις δράσεις των σωματείων σε παγκρήτιο επίπεδο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του σωματείου ΑμεΑ ν. Ηρακλείου Γιώργος Βιδάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον περιφερειάρχη για την ουσιαστική στήριξη που παρέχουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ σε παγκρήτιο επίπεδο.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Λασίθι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News