default-image

Έκρηξη σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Κόσμος
Έκρηξη σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο μέλη των συνεργείων καθαρισμού σε ένα αεροπλάνο τραυματίστηκαν από έκρηξη στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen της Κωνσταντινούπολης, όμως δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την έκρηξη, ανέφερε σήμερα η αεροπορική εταιρία Pegasus.

Η Pegasus ανέφερε ότι την ώρα της έκρηξης δεν βρίσκονταν επιβάτες στην περιοχή και οι επιχειρήσεις συνεχίζονται κανονικά. Αστυνομικοί με τουφέκια και γιλέκα προστασίας αναπτύχθηκαν στις εισόδους του αεροδρομίου μετά την έκρηξη, ερευνώντας οχήματα στην περιοχή, ενώ ένα αστυνομικό ελικόπτερο πετούσε από πάνω, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ένα από τα μέλη του προσωπικού καθαρισμού τραυματίστηκε σοβαρά, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, ενώ το άλλο στο χέρι. Και τα δύο έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Η εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωσή της πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο, προσθέτοντας ότι συνεχίζονται οι έρευνες για την αιτία που προκάλεσε την έκρηξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News