default-image

Δύο γυναίκες νεκρές εν πλω

Κρήτη
Δύο γυναίκες νεκρές εν πλω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια απίστευτη σύμπτωση σημειώθηκε προ ημερών μεσοπέλαγα: Δύο - σχεδόν - συνομήλικες γυναίκες, αμφότερες επιβάτιδες πλοίων που εκτελούν το δρομολόγιο της γραμμής Χανιά-Πειραιάς, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πρόκειται για μια 71χρονη ημεδαπή, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο "Έλυρος", το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα Χανιά. Στον αντίποδα, μια γυναίκα - επίσης Ελληνίδα - ηλικίας 70 ετών βρέθηκε νεκρή, εν πλω, στο "Blue Galaxy", κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Χανιά-Πειραιάς.

Τα δυο καράβια είχαν αποπλεύσει το βράδυ του Σαββάτου και έφτασαν στους προορισμούς τους νωρίς το πρωί της Κυριακής. Ειδικότερα, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις που εξέδωσε το Λιμενικό, ο πλοίαρχος του "Έλυρος" ενημέρωσε τη λιμενική Αρχή των Χανίων για το θάνατο της άτυχης 71χρονης. Όταν το πλοίο έδεσε στο λιμάνι της Σούδας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Εξάλλου, η λιμενική Αρχή Πειραιά ενημερώθηκε από μέλος του πληρώματος "Blue Galaxy" για το θάνατο επιβάτιδας του πλοίου, ηλικίας 70 ετών. Τα ξημερώματα της Κυριακής, μόλις το καράβι άραξε στο λιμάνι του Πειραιά, η 70χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν".

Σημειώνεται ότι και για τα δυο περιστατικά διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News