default-image

Φονικό αμόκ για τον 55χρονο που κατακρεούργησε τη μάνα του

Κρήτη
Φονικό αμόκ για τον 55χρονο που κατακρεούργησε τη μάνα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη διπλή τραγωδία που εκτυλίχθηκε προχθές στο χωριό Σκινέ, στον Πλατανιά Χανίων, σοκάροντας το πανελλήνιο.

Ο 55χρονος αυτόχειρας, πριν στρέψει το όπλο και βάλει τέλος στη ζωή του, είχε μαχαιρώσει την 77χρονη μητέρα του περισσότερες από 40 φορές, προσπαθώντας μάλιστα - χωρίς επιτυχία - να την αποκεφαλίσει.

Βουβός θρήνος έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία των Χανίων, η οποία ακόμα προσπαθεί να συλλάβει το μέγεθος του οικογενειακού δράματος που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Σκινέ. Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική και την ιατροδικαστική έρευνα, ο θάνατος της ηλικιωμένης οφείλεται ξεκάθαρα σε εγκληματική ενέργεια. Η αγριότητα, μάλιστα, με την οποία κυριολεκτικά κατακρεούργησε την άτυχη ηλικιωμένη ο γιος της συνηγορεί στο ότι ο τελευταίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Ο 55χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του με κουζινομάχαιρο. Ο μετέπειτα αυτόχειρας αιφνιδίασε το θύμα του, καθώς τα πρώτα πλήγματα που δέχτηκε η 77χρονη ήταν στην πλάτη. Η άτυχη γυναίκα, ανάμεσα στα δεκάδες τραύματα που έφερε, τραυματίστηκε και στο δάχτυλο, γεγονός που φανερώνει ότι προσπάθησε - μάταια - να αμυνθεί στη δολοφονική επίθεση του ίδιου της του παιδιού.

Συνολικά, η ηλικιωμένη δέχτηκε περισσότερα από 40 χτυπήματα από το κουζινομάχαιρο που κρατούσε ο γιος της. Το τραύμα που έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο για τη ζωή της το δέχτηκε στην καρδιά. Ωστόσο, όπως προέκυψε, είχε υποστεί πλήγματα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ακόμα και στο κεφάλι: Ο τραγικός αυτόχειρας προσπάθησε να αποκόψει το κεφάλι της μητέρας του από το κορμί της - αφού αυτή είχε ξεψυχήσει - χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Αφού ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα, ο 55χρονος πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα, την έστρεψε στον εαυτό του και τράβηξε τη σκανδάλη. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος...

Χρόνια ψυχολογικά προβλήματα - Είχε νοσηλευτεί σε ίδρυμα

Όπως έγινε γνωστό, ο μητροκτόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, είχε στο παρελθόν νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ο 55χρονος ζούσε μαζί με τη μητέρα του στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος της ζωής του. Είχε δύο αδερφές, οι οποίες ήταν εκείνες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, έχοντας ανησυχήσει, καθώς η μητέρα τους και ο αδερφός τους δεν είχα δώσει σημάδι ζωής...

Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News