default-image

Πολύωρο χειρουργείο για Λίβα

Ποδόσφαιρο
Πολύωρο χειρουργείο για Λίβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύωρη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Αργύρης Λίβας στο "Metropolitan", όπου μεταφέρθηκε, αφού αρχικά είχε διακομιστεί στο "Τζάνειο" αμέσως μετά τον τραυματισμό του μετά την επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον του το απόγευμα της Δευτέρας (21/12), έξω από το δικηγορικό γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο.

Ο θεωρούμενος ως Νο 1 δικηγόρος σε πειθαρχικές ποδοσφαιρικές υποθέσεις νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου. Κατά πληροφορίες, η τρίτη εναντίον του σφαίρα τον τραυμάτισε ελαφρώς στο χέρι. Ο 47χρονος δικηγόρος αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να καταθέσει στην Αστυνομία για την υπόθεση και το ενδιαφέρον εστιάζεται σε δύο παραμέτρους: αν είχε δεχθεί προσφάτως απειλές και αν θα καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων.

Επισημαίνεται πως ο Αργύρης Λίβας έγινε γνωστός πανελληνίως από τους διαλόγους των φερόμενων ως μελών της περίφημης "Παράγκας", είχε διατελέσει δικηγόρος του Ολυμπιακού επί Σωκράτη Κόκκαλη και εφέτος εκπροσωπεί εννέα ΠΑΕ: Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Πανιώνιο, Καλλονή, Πανθρακικό, Παναχαϊκή και Αχαρναϊκό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News