default-image

Χωρίς τρόφιμα για τα Χριστούγεννα μένουν οι ευπαθείς ομάδες

Κρήτη
Χωρίς τρόφιμα για τα Χριστούγεννα μένουν οι ευπαθείς ομάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τρόφιμα αναμένεται να μείνουν οι δικαιούχοι του προγράμματος διανομής τροφίμων στην Κρήτη. Το θέμα αποκάλυψε η "ΚΡΗΤΗ TV", στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Δεκαεπτά χιλιάδες Κρητικοί, των οποίων η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει την αγορά ούτε των απαραίτητων ειδών για τη διατροφή τους, περίμεναν με αγωνία όλο αυτό το διάστημα το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας για να προμηθευτούν τα βασικά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Το πρόγραμμα ωστόσο φαίνεται να είναι στον "αέρα" και μέρα με τη μέρα η αγωνία των δικαιούχων αυξάνει.

Βοήθεια σε 70 άπορες οικογένειες από το Σύλλογο Πολυτέκνων

Την ίδια ώρα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ηρακλείου ανέλαβε δράση για να ανακουφίσει τα μέλη του που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Εβδομήντα οικογένειες μπήκαν σε προτεραιότητα και παρέλαβαν εφόδια για τις ημέρες των γιορτών.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων κινητοποίησε φορείς και ιδιώτες, οι οποίοι με τις προσφορές τους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης βοηθούν τα μέλη του Συλλόγου να πάρουν μια ανάσα έστω για το επόμενο διάστημα.

Οι τσάντες που παρέλαβαν οι δικαιούχοι, με ρύζι, γάλα, μακαρόνια, μπισκότα, ζάχαρη, αλεύρι, δημητριακά και άλλα απαραίτητα, ήταν προσφορές των Super Market "Χαλκιαδάκης", των ζαχαροπλαστείων "Σαβοϊδάκης", Elite, "Κουτεντάκη-Καψάλης", της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καθώς και του περιφερειακού συμβούλου κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη.

Μάλιστα ο Σύλλογος διέθεσε και χρήματα από το ταμείο του για να αγοραστούν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για τους ανθρώπους που παρέλαβαν τη βοήθεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News