Ειδήσεις

Αντωνακάκης: Να αποσυρθεί ο Κ. Μητσοτάκης

Να αποσυρθεί από την αναμέτρηση ο δεύτερος του πρώτου γύρου ζητά με δημόσια δήλωσή του το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. Νίκος Αντωνακάκης, τονίζοντας ότι, «αφού η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων για την ηγεσία της Ν.Δ. ξεπερνά τις δέκα ποσοστιαίες μονάδες, συντρέχουν λόγοι απόσυρσης του Κυριάκου Μητσοτάκη για το καλό της παράταξης, αν και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό του κόμματος.

«Αυτό θα είναι κατά την άποψή μου», επισημαίνει ο Νίκος Αντωνακάκης, «το πρώτο βήμα για να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο η ενότητα στο κόμμα, που δύναται να τραυματιστεί από μια ακόμα εσωκομματική μάχη».

Συνεχίζοντας ο κ. Αντωνακάκης υπογραμμίζει ότι «ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται να ηγηθεί της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης έχοντας τρεις αντιπροέδρους, τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Απόστολο Τζιτζικώστα και Άδωνη Γεωργιάδη με συγκεκριμένες αρμοδιότητες ο καθένας».

«Η Ν.Δ.», επισημαίνει το μέλος του Π.Σ. της Ν.Δ., «μπορεί και πρέπει ενωμένη να γυρίσει σελίδα προκειμένου σήμερα ως αξιωματική αντιπολίτευση και αύριο ως η υπεύθυνη κυβέρνηση του τόπου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η αλλοπρόσαλλη πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Σχόλια