Ειδήσεις

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τις εσωκομματικές εκλογές

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου εκφράζει την ικανοποίηση της για την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίας της 20ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του νέου Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Η μεγάλη προσέλευση σε αυτή την διαδικασία αφενός έδειξε ότι οι πολίτες θέλουν η Νέα Δημοκρατία να είναι η μεγάλη, δυνατή, φιλοευρωπαϊκή, εναλλακτική δύναμη για τον Τόπο και αφετέρου θέλησαν να δώσουν ένα πολιτικό μήνυμα στην αδιέξοδη και επικίνδυνη πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες φίλους, μέλη και στελέχη του Κόμματος, οι οποίοι με την ψήφο τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην κοινή προσπάθεια, ώστε να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία την ισχυρή και σίγουρη δύναμη που οραματίστηκε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα δεκάδες στελέχη του κόμματος, που καταπονήθηκαν στις εφορευτικές επιτροπές και οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκλογική διαδικασία. Τέλος ευχαριστούμε θερμά της Δημοτικές Αρχές και τους Δημοτικούς υπαλλήλους των Δήμων του Νομού μας για την βοήθεια τους με την παραχώρηση των χώρων και της υλικοτεχνικής υποδομής.

Καλούμε τα μέλη του Κόμματος με την ίδια αγάπη και δύναμη να συμμετάσχουν και στον δεύτερο γύρο που θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου ώστε να αναδείξουμε την επόμενη ηγεσία της παράταξης μας, η οποία σύντομα θα κληθεί να δώσει για άλλη μια φορά λύσεις στα σημερινά αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η αλλοπρόσαλλη πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει η παράταξη της ευθύνης.

Γραφείο Τύπου ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Σχόλια