default-image

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Ικανοποίηση για τη διεξαγωγή των εκλογών

Κρήτη
ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Ικανοποίηση για τη διεξαγωγή των εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποίηση για τη μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα εκφράζει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση που εξεδόθη από το γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου έχει ως εξής:

«Η ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου εκφράζει την ικανοποίηση της για τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίας της 20ής Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Η μεγάλη προσέλευση σε αυτή τη διαδικασία αφενός έδειξε ότι οι πολίτες θέλουν η Νέα Δημοκρατία να είναι η μεγάλη, δυνατή, φιλοευρωπαϊκή, εναλλακτική δύναμη για τον τόπο και αφετέρου θέλησαν να δώσουν ένα πολιτικό μήνυμα στην αδιέξοδη και επικίνδυνη πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες φίλους, μέλη και στελέχη του κόμματος, οι οποίοι με την ψήφο τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην κοινή προσπάθεια, ώστε να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία την ισχυρή και σίγουρη δύναμη που οραματίστηκε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα δεκάδες στελέχη του κόμματος, που καταπονήθηκαν στις εφορευτικές επιτροπές και οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκλογική διαδικασία.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τις δημοτικές Αρχές και τους δημοτικούς υπαλλήλους των Δήμων του νομού μας για τη βοήθειά τους με την παραχώρηση των χώρων και της υλικοτεχνικής υποδομής.

Καλούμε τα μέλη του κόμματος με την ίδια αγάπη και δύναμη να συμμετάσχουν και στο δεύτερο γύρο που θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου ώστε να αναδείξουμε την επόμενη ηγεσία της παράταξής μας, η οποία σύντομα θα κληθεί να δώσει για άλλη μια φορά λύσεις στα σημερινά αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η αλλοπρόσαλλη πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει η παράταξη της ευθύνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News