Ειδήσεις

Ηράκλειο: Διακινούσαν ηρωίνη και συνελήφθησαν

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν το Σάββατο στο Ηράκλειο δύο άτομα, ηλικίας 57 και 36 ετών, από τα οποία κατέσχεσαν οι αστυνομικοί που τους φόρεσαν χειροπέδες συνολικά περισσότερα από 72 γραμμάρια ηρωίνη. Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου (19.12.2015) ο 36χρονος προμήθευσε 0,2 γραμμάρια ηρωίνη τον 55χρονο, ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο το απόγευμα της ίδιας ημέρας προμήθευσε με 0,4 γραμμάρια ηρωίνης τον 37χρονο.

Από αστυνομικούς της Δίωξης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία του 57χρονου και του 36χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* 72,6 γραμμάρια ηρωίνης,

* Το χρηματικό ποσό των 580 ευρώ,

* ζυγαριά ακριβείας και

* 2 κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια