Ειδήσεις

Παρουσιάστηκε η μελέτη ανάπλασης των Κάτω Καλεσών

Με την παρουσία εκπροσώπων φορέων και κατοίκων του οικισμού των Κάτω Καλεσών, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Καλεσών η παρουσίαση της μελέτης ανάπλασης του οικισμού.

Οι μελετητές παρουσίασαν τις προτάσεις τους για την ανάπλαση και τις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις που περιλαμβάνει η μελέτη και που αναβαθμίζουν αισθητικά, περιβαλλοντικά αλλά και λειτουργικά τον οικισμό, ενώ ακολούθησε διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους κατοίκους, έτσι ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ο δήμαρχος κ. Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα ακόμα έργο ανάπλασης προχωράει στο Μαλεβίζι και με την ωρίμανση των μελετών θα μπορούμε να διεκδικήσουμε την ένταξή του στο κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο της ισόρροπης και πολύπλευρης ανάπτυξης όλων των οικισμών μας, συνεργαζόμαστε άψογα με τις τοπικές κοινωνίες και φορείς όπως είναι η Περιφέρεια Κρήτης και αισιοδοξώ ότι με σωστό προγραμματισμό και ρεαλιστικές προτάσεις θα επιτύχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας και τους κατοίκους του».

Σχόλια