Ειδήσεις

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παγκρήτιο Στάδιο

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικές δραστηριότητες στα αθλητικά κέντρα του Δήμου Ηρακλείου από τη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου.

Έτσι, σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, από τις 17:00 έως τις 22:00, διοργανώνεται η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς φίλους των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Παγκρήτιου Σταδίου.

Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά που γυμνάζονται στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα με επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική ορχήστρα εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου, με ζωγραφική και τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων του Δήμου Ηρακλείου και των δικηγόρων Ηρακλείου, καθώς και το χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό γλυκισμάτων που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η χριστουγεννιάτικη γιορτή του προσωπικού των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων.  

Σχόλια