default-image

Έχασε στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Έχασε στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πανθρακικός εμφανίστηκε πιο ψυχωμένος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη (1-0) που τον κρατάει "ζωντανό" στη μάχη της παραμονής. Από ένα δοκάρι οι δυο ομάδες, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός αναπτύχθηκε πανέμορφα στο 8' της αναμέτρησης με την μπάλα να φτάνει στον Νάνο, αυτός επιχείρησε την σέντρα με τον Καλτσά να πετάγεται και να πλασάρει από το κέντρο της περιοχής και ο Αθανασιάδης με σωτήρια επέμβαση απομάκρυνε την μπάλα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Πανθρακικό χάθηκε στο 21' όταν μετά από μια λάθος απομάκρυνση της πράσινης άμυνας η μπάλα έφτασε στον Λαδάκη που δεν το σκέφτηκε και αμέσως έπιασε το σουτ αλλά ο Στιλ μπλόκαρε δίχως πρόβλημα την μπάλα.

Ο Πανθρακικός βρέθηκε μπροστά στο σκορ πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ μετά από οργανωμένη επίθεση. Οι γηπεδούχοι βγήκαν από τα αριστερά με τον Χασομέρη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας. Αυτός γύρισε προς τον Ντιγκινί ο οποίος κόντραλαρε μέσα στην περιοχή, γύρισε την μπάλα προς τον επερχόμενο Ροτζέριο ο οποίος κατέβηκε ανενόχλητος και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Όπως ήταν λογικό το γκολ των γηπεδούχων για λίγα λεπτά έβγαλε εκτός ρυθμού τους πράσινους καθώς ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα αφού το τριφύλλι είχε την υπεροχή στο ματς μέχρι εκείνο το σημείο.

Στο 41' οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκρυψαν την μπάλα με τον Εσιέν να δίνει στον Καλτσά, αυτός με τακουνάκι πάτησε στον Βέμερ που έκανε γλυκιά σέντρα με τον Καρέλη να παίρνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη. Η μπάλα επέστρεψε στα πόδια του Έλληνα επιθετικού που σούταρε με την μια στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Οι πράσινοι απείλησαν και πάλι με τη συμπλήρωση 45λεπτών αγώνα όταν κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο έξω από την περιοχή. Ο Σάντσεθ ανάλαβε την απευθείας εκτέλεση του με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Αθανασιάδη.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε όπως έκλεισε και το πρώτο για τον Παναθηναϊκό. Με φάση που προήλθε από φάουλ που κέρδισαν οι πράσινοι στο 48'. Ο Νάνο ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει την αναμέτρηση με τον Καρέλη. Ο Ζέκα έκανε μια γλυκιά σέντρα που πήρε όμως πολλά φάλτσα, η μπάλα έσκασε και στο έδαφος και ο Καρέλης από κοντά πήρε την κεφαλιά που έφυγε έξω.

Οι γηπεδούχοι που υποχρεώθηκαν σε μια αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Σερφά δεν μπορούσε να συνεχίσει και έδωσε την θέση του στον Χρήστου στο 56' απείλησαν στο 58' μετά από λάθος του Ζέκα. Ο Μπαϊκαρά έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Κουτρουμπή και να πηγαίνει κόρνερ. Οι παίκτες του Πανθρακικού είχαν μια ακόμη καλή στιγμή στο 65' με τον Μεχία να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να σουτάρει αλλά τον Στιλ να μπλοκάρει την μπάλα.

Σε μια περίεργη φάση στο 69' οι "κροκόδειλοι" παραλίγο να βάλουν και δεύτερο γκολ όταν ο Παπαγεωργίου έγινε κάτοχος της μπάλας και επιχείρησε την συρτή σέντρα με τον Σάντσεθ να προσπαθεί να διώξει και να στέλνει την μπάλα στην συμβολή των δοκών του Στιλ.

Ο Πανθρακικός που έδειξε να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε το νου του πιο πολύ στην επίθεση είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 74'. Σε φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ ο Μπαϊκαρά γύρισε στον Ντιγκινί που έκανε την προσπάθεια και το σουτ με τον Στιλ όμως να διώχνει σε κόρνερ.

Οι πράσινοι απείλησαν και πάλι στο 82' όταν ο Βέμερ από τα δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Παπαγεωργίου έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ πριν η μπάλα φτάσει στους Κλωναρίδη και Καρέλη που ήταν ακριβώς πίσω από τον αμυντικό των γηπεδούχων.

Στο 84' της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιώργου Κουτρουμπή με δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδειξε ο Σιδηρόπουλος για τζαρτζάρισμα πάνω στον Χαβίτο.

Ο Στραματσόνι σε εκείνο το σημείο, εντελώς καθυστερημένα, προχώρησε στην δεύτερη αλλαγή του με τον Αμπέντ αντί του Καλτσά και τοποθετώντας τον Εσιέν στόπερ ενώ στο 88' έκανε και πάλι καθυστερημένα την τρίτη του αλλαγή με τον Πέτριτς αντί του Κλωναρίδη.

Η τελευταία καλή στιγμή του Παναθηναϊκού για να φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας χάθηκε στο 92' όταν ο Καρέλης μπήκε στην περιοχή και με σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα έξω από την εστία του Αθανασιάδη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Σερφά (56' Χρήστου), Ποτουρίδης, Μεχία, Ροτζέριο (86' Ιγκόρ), Λαδάκης, Χασομέρης (46' Χαβίτο), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Νάνο (63' Ατζαγκούν), Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Βέμερ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Καλτσάς (86' Αμπέντ), Καρέλης, Κλωναρίδης (88' Πέτριτς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News