default-image

Σπουδαία νίκη για τη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Σπουδαία νίκη για τη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικής βαθμολογικής σημασία νίκη πήρε η Βέροια, που επιβλήθηκε 1-0 στην έδρα της του Αστέρα Τρίπολης και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Στο 7' ο Άρτσε έκανε το σουτ, όμως ο Μπαντής μπλόκαρε τη μπάλα, όπως συνέβη και στο 11' στο στου του Ναζλίδη μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ και στο 16'. Ο Άρτσε μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Μπαντής απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Μαγέφσκι που έκανε νέο σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε στον Κόλα και βγήκε άουτ!

Στο 20' ο Γεωργιάδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Σανκαρέ, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μπαντή. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Μαγέφσκι σέντραρε στην περιοχή για τον Κόλα, αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα του Βορρά».

Στο 30' ο Αστέρας έκανε την πρώτη του φάση στο ματς με τον Λούι να σουτάρει και τον Λόπεθ να μπλοκάρει. Ο Μαγέφσκι στο 32' και στο 33' απείλησε τον Μπαντή δίχως αποτέλεσμα, ενώ στο 38' ο Γιάννου δεν μπόρεσε να κάνει καλό σουτ στην κίνηση.

Ο Λόπεθ στο 49' μπλόκαρε τη μπάλα έπειτα από γυριστή κεφαλιά του Σανκαρέ, ενώ στο 52' απομάκρυνε δύσκολη τη μπάλα έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκο Φερνάντες. Σέντρα σουτ του Ναζλίδη στο 63', η μπάλα κοντράρει στον Σανκαρέ και καταλήγει κόρνερ. Στο 76' η Βέροια έχασε νέα ευκαιρία, όταν ο Σιόντης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπαντή.

Στο 79' ο Ναζλίδης ανατράπηκε από τον Σανκαρέ μέσα στην περιοχή, με τον Τριτσώνη να μην καταλογίζει την παράβαση, ενώ στο 84' σε σέντρα του Γιαννούλη, ο Μπαντής ενστικτωδώς απομάκρυνε τη μπάλα.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Μαλόν, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (75' Σιόντης), Ναζλίδης, Γεωργιάδης (88' Νάστος), Κόλα (93΄ Καϊκούτ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (64' Φούντας), Ιγκλέσιας (88' Δημούτσος), Νίκο Φερνάντες (78' Χαμντανί), Μάσα, Γιάννου, Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News