default-image

Νοκ-άουτ Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος και Χουχούμης

Ποδόσφαιρο
Νοκ-άουτ Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος και Χουχούμης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς της Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό δεν συμπεριλήφθηκαν οι Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος και Χουχούμη, που έχουν πυρετό, γαστρεντερίτιδα και πρόβλημα στο γόνατο, αντίστοιχα.

Επίσης, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει και στους Μπεργκ, Δώνη και Τελάντερ (στη σημερινή προπόνηση έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα). Στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Βέμερ, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπεΐντ, Ζέκα, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Ιταλός προπονητής προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τόσο τον Καλτσά όσο και τον Κλωναρίδη προκειμένου να πλαισιώσουν μαζί με τον Καρέλη την επιθετική τριπλέτα του Παναθηναϊκού.

Ταυτόχρονα, εκτός ενδεκάδας προβλέπεται να μείνει ο Αμπεΐντ που διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, με συνέπεια φαβορί για την τριάδα της μεσαίας γραμμής να είναι οι Εσιέν, Ζέκα και Πράνιτς. Στην άμυνα τέλος οι Στιλ, Βέμερ, Σάντσεθ, Κουτρουμπής και Νάνο είναι τα ακλόνητα φαβορί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News