default-image

Μόνο για το "διπλό" ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Μόνο για το "διπλό" ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανέτοιμος είναι ο ΟΦΗ ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού απέναντι στον Ηλυσιακό, το οποίο θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν φυσικά να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα και να δουν με ευνοϊκότερες προϋποθέσεις το μέλλον τους.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά τη φετινή περίοδο όταν παίζει μακριά από το «Γεντί Κουλέ» και στόχος στου Ζωγράφου είναι φυσικά να μπει ένα τέλος στις άσχημες εμφανίσεις και στη «φτωχή» συγκομιδή βαθμών. Το παιχνίδι κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» θεωρείται αρκετά κρίσιμο για το συγκρότημα του Νίκου Γκουλή, αφού δεν αποκλείεται το αποτέλεσμά του να καθορίσει αρκετά πράγματα, όσον αφορά στον προγραμματισμό για το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Ένα ενδεχόμενο «τρίποντο», δηλαδή, είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει σημαντικά στον τομέα της ψυχολογίας και συγχρόνως θα ενισχύσει και την πρόθεση της διοίκησης για μεταγραφική ενίσχυση κατά τη διάρκεια του χειμερινού παζαριού. Από' κει πέρα, στα αγωνιστικά, τα προβλήματα είναι γνωστά για τον ΟΦΗ, αφού ο έμπειρος προπονητής δεν έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει στα σχέδιά του για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό τους τραυματίες Βιγιαφάνε, Φαμπίνιο, όπως, επίσης, και τον τιμωρημένο Φραγκουλάκη.

Εκτός 18άδας έμειναν ακόμη οι Παπατζίκος, Δασκαλάκης, Νικολόπουλος, αλλά και οι νεαροί Κοντογιάννης, Σαχλαμάκης, Κομνηνός και Γιαννόπουλος. Στις επιλογές του ο Γκουλής συμπεριέλαβε τους: Κασμερίδη, Βλάχο, Μπολάκη, Κώτσιο, Δαμιανάκη, Φαζό, Πιθαρούλη, Ραπτάκη, Κοιλιάρα, Γκούμα, Πόποβιτς, Σαχινίδη, Περογαμβράκη, Μαρτσάκη, Κουσίδη, Τζέκο, Πατινιώτη και Ευσταθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News